Магационер

 • Објавен пред 6 месеци
 • Деспот Груп ДООЕЛ
 • Активен до 18.06.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Магационер Скопје 

 

Со цел за појачување на тимот бараме мотивирана и комуникативна личностотворена за тимска работа и стекнување на нови знаења и вештини во динамично работно опкружувањеза работно место: 

 

Магационер - Магацини Скопје 

 

Вашa одговорност 

 • Следење на состојбата на магацинот за нови и лагер производи 

 • Прием и сортирање на роба 

 • Издавање и сортирање на роба 

 • Изработка на испратници 

 • Одрживање на магацинот 

 • Соработка со останатите сектори во фирмата (техничка поддршкамаркетингкомерцијалисти на терен) 

 

Ваши квалификации: 

 • Искуство во слични работни места е приоритет 

 • Возачка дозвола – Б категорија 

 • Познавање на MS Office пакет 

 

Што нудиме: 

Голема важност придаваме на силната волја и определеност кон резултати и учењефлексибилностодлични комуникациски вештини и самоиницијатива во работатаПозицијата нуди можност за понатамошен личен и професионален развој во позитивна и динамична околинасо атрактивен пакет на приходи. 

 

Се радуваме да се запознаеме! 

 

Градба Јасен како дел од Деспот Груп беше и сеуште е една од позначајните фирми за трговија на големо и мало со градежни материјалиградба и инженеринг во Република Македонија. 

 

Фирмата е основана во почетокот на месец Февруари 1990 година и е регистрирана со цел промет со градежни материјалиогрев и железарија 

 

Стоките кои ги нудиме се со проверен квалитет од познати и признати производители во земјата и странствоКако плод на долгогодишно успешно работење Градба Јасен има склучено договори од посебен ексклузивитет од повеќе фирми. 

 

Градба Јасен е ексклузивен застапник за брендот на внатрешни врати Casa Porte. 

 

Вашата апликација со CV пратете ја на e-mail на: 

 

Деспот Груп 

david.despotoski@despot.mk 

КЛИКНИ