Продажен персонал

За компанијата: Боива Трејд ДООЕЛ Скопје е фирма основана во 2007 година,основна дејност е малопродажба на храна,пијалоци и цигари.Стопанисува во три објекти лоцирани во Дебар маало и Карпош 1, и брои 15 вработени повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Боива Трејд ДООЕЛ
  • Активен до 16.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Market Kristi ima potreba od prodavac/ka

plata po dogovor

informacii na 076-423-500