Царински референт со лиценца за царинско застапување

Плата 35.000 ден.

За компанијата: Услугите на компанијата се од областа на транспорт, шпедиција, царинење, складиштење и нив ги користат најголемите претпријатија во Република Македонија, како и фирми од балканските земји, западна и источна... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ФЕРШПЕД АД Скопје:

Царински референт

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПОСЕДУВАЊЕ НА ЛИЦЕНЦА ЗА ЦАРИНСКО ЗАСТАПУВАЊЕ, ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК И МОЖНОСТ ЗА КАРИЕРНО НАПРЕДУВАЊЕ.

Сите кандидати кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју во просториите на Друштвото.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »