Комерцијалист

 • Објавен пред еден месец
 • Елен ЈТД
 • Активен до 20.10.2022
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Цела Македонија
 • Веб: elen.com.mk

(преземи го огласот како слика)

Елен ЈТД Виница - Елте светот на алатите има потреба од:

 •  Комерцијалист за продажба на рачен и електричен алат, молерски алат, бои и лакови, ХТЗ опрема и сл, на територијата на Велес, Свети Николе, Штип, Струмица, Радовиш, Гевгелија, Кочани, Виница, Делчево, Берово,Крива Паланка, Кратово, Пробиштип.

Предност ќе имаат кандидатите со место на реонско живеење Струмица, Штип, Кочани и Велес, и кандидатите со претходно работно искуство во иста или слична област.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование, високо образование ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство во областа на алати, градежништво, машинство, и/или штрафовска роба ќе се смета за предност,
 • Работно познавање од компјутери (MS Word, MS Excel),
 • Возачка дозвола  Б – категорија, (активен возач), Минимум 3 години активен возач

Очекувани способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Мотивираност и желба за усовршување,
 • Насоченост кон резултати,
 • Секогаш ориентирани кон решавање на потребите на купувачите,
 • Способност за работа во тим.

Доколку ги поседувате горенаведените карактеристики и способности, аплицирајте за оваа позиција и бидете дел од нашиот успешен тим.

Вашата биографија (CV) доставете го на следнава е-меил адрeса  [најави се за да го видиш е-маилот]   со наслов „За оглас - Комерцијалист“, или јавете се на телефонскиот број 078-328/706.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »