Асистент за продажба

За компанијата: JYSK е меѓународен малопродажен ланец кој продава "сè за дома". Со мисија да се даде одлична понуда за секого, JYSK, со потекло од Данска, е една од најбрзо растечките ланци во светот на продавници во... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Дали сте подготвени да бидете дел од најдобриот тим?

JYSK е меѓународен малопродажен ланец кој продава "сè за дома". Со мисија да се даде одлична понуда за секого, JYSK, со потекло од Данска, е една од најбрзо растечките ланци на продавници во светот, во рамките на "спиење и живеење". Денес JYSK групацијата се состои од повеќе 3 000 продавници во 51 земји низ светот.

JYSK Macedonia објавува:

ОГЛАС ЗА РАБОТА

Работно место:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА во салоните на ЈУСК.

Идеалниот кандитат поседува:

 • Одлични комуникациски и презентерски способности
 • Ведрост, претставителност и комуникативност
 • Лојалност, иницијативност, енергичност и насоченост кон резултати
 • Грижа и ориентираност кон клиенти
 • Способност за тимска работа, флексибилност и љубезност
 • Способност за работа во смени

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку ССС,
 • Одлично познавање на компјутерско работење (MS Office),
 • Активна комуникација на англиски јазик,
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност.

Ви нудиме:

 • Компетитивна плата,
 • Мотивирачки варијабилен дел – бонуси,
 • Динамична работна атмосфера,
 • Можност за професионално усовршување и напредок,
 • Можност за понатамошна кариера во JYSK.

Аплицирајте Веднаш! Испратете го вашето CV на: [најави се за да го видиш е-маилот] не подоцна од 20.10.2021 и бидете дел од најдобриот и најуспешниот тим!

JYSK – Бидете Посветени, исполнете нови Можности!