Агенти за телефонска продажба

 • Објавен пред 4 месеци
 • Mellon Solutions
 • Активен до 27.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Mellon Group е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Mellon Group е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 6.000 вработени во 12 земји.

 

Мелон Солушнс Дооел, како дел од Mellon Group, продолжува со успешната соработка со Македонски Телеком АД Скопје и со цел зголемување на продажниот тим има потреба од:

Агенти за телефонска продажба

[реф. бр. 2019-017]

 

 1. Агенти за телефонска продажба

 

Профил на работната позиција:

 • Телефонска комуникација со постоечки и потенцијални клиенти преку излезни повици;
 • Активна телефонска продажба на производи и услуги на Македонски Телеком АД Скопје;
 • Обезбедување високо квалитетна услуга преку следење на специфични процедури за работа.

 

Профил на кандидатите:

 • Завршено средно образование;
 • Одлични комуникациски вештини, елоквентност, дикција и развиени продажни вештини и моќ на убедување;
 • Претходно искуство во продажба/ директна продажба/ телемаркетинг или грижа за корисници ќе се смета за предност;
 • Познавање на англиски и/или албански јазик ќе се смета за предност.

 

Услови:

 • Право на бонус согласно постигнати резултати.

 

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите предвидени во Законот за работни односи. Мелон Солушнс Дооел го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следната e-mail адреса: jobs.mk@mellоngroup.com најдоцна 10 дена од објавувањето на огласот.

 

Мелон Солушнс Дооел

ул. Рузвелтова, бр.19,

1000 Скопје

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.

КЛИКНИ