Референт за продажба

D|ONE Life – Скопје ,  една година  успешно работење на македонскиот пазар, поради обемот на работа и проширување, има потреба од млад и амбициозен кадар за работа. 

 

Отворена позиција:

  • Референт за продажба

 

Огласот е отворен за сите кандидати со и без работно искуство

Платена обука од страна на фирмата во период од 30 дена

Плата: од 21.000 – 35.000 ден

Работни денови: 5

( Поради проширување на фирмата, може да аплицираат кандидати од Скопје, Куманово, Штип и Велес )

За одредени позиции кандидатите потребно е да поседуваат возачка дозвола Б-категорија

Кандидатите потребно е да го испратат своето CV       

email:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или да не исконтактираат на тел: 02 6090 451071 235 075  

Интервјуата за работа ќе се одржат на 19.09/22 и 26.09/22 год во просториите на фирмата.  

Контакт:

D|ONE Life – Скопје

ул. Преспанска 39-1/4

+389 02 6090 451 / [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »