Административен работник - Сметководство

За компанијата: Меѓународен транспорт и логистика повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Интер-Стеал ДООЕЛ
  • Активен до 03.12.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Друштво за трговија и услуги  ИНТЕР СТЕАЛ ДООЕЛ од  Скопје, има потреба од
 1 (еден) работник за административно работење- сметководство.

Предност ќе имаа кандидати кои имаат познавање на PANTEON.

Заинтересираните кандидатите за позицијата, молиме да достават резиме (CV) на следната  е-mail адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Поради зголемен обем на работа приватната компанија ИНТЕР-СТЕАЛ ДООЕЛ објавува конкурс за следните работни места:

Кандидати своите податоци да ги испратат на  [најави се за да го видиш е-маилот]


***  1 (еден) работник за административно работење- Сметководство
Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се (целокупно финансиско работење),

  • Познавање на работа во сметковдствен програм PANTEON
  • АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК со познавање на смедководство и смедководствени прграми.

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на     [најави се за да го видиш е-маилот]   или да не контактираат на 078-431-219.