Комерцијалист

Друштвото за специфични работи во градежништвото, производство и услуги Синтек-Специфик ДОО Скопје, има потреба од следната работна позиција: Комерцијалист

Потребни квалификации и одговорности:

  • ССС /ВСС- градежна или економска насока ќе се смета за предност
  • Претходно работно искуство од минимум 3 (три) години на слична позиција 
  • Одлично познавање на пазарот за градежни производи
    (анализа, набавка, продажба, презентација, посредување и договори)
  • Планирање и организирање на продажни активности, изготвување извештаи и унапредување на продажбата на пазарот
  • Флексибилност за работа на терен и грижа за корисниците 
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Добро познавање на англиски јазик
  • Одлични организациони, комуникациски и презентациски вештини. 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации да испратат своја кратка биографија (CV) на e-маил адреса: sintekspecific@gmail.com или да не контактираат на тел: +389 78 250 787.

КЛИКНИ