Магационер

Плата од 30.000 ден.

За компанијата: ЈОКИ на Македонскиот пазар постои од 1999 година и е компанија која се занимава со трговија на големо и мало и монтажа на опрема за централно греење, климатизација, соларна енергија и водовод. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ЈОКИ ДООЕЛ
 • Активен до 13.02.2024
 • Позиција: Магационер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022581800
 • Веб: joki.mk/
 • Facebook: jokidooel

За потребите на ЈОКИ ДООЕЛ објект Илинден, Скопје објавуваме оглас за 

МАГАЦИОНЕР 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование;
 • Претходно искуство во магацинско работење ќе се смета за предност; 
 • Основно познавање на работа со компјутер ќе се смета за предност;
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија (активен возач).

Очекувани способности и вештини:

 • Висок степен на одговорности и почитување на рокови;
 • Брзо прилагодување на барањата на работното место;
 • Организациски и аналитички способности;
 • Вреден и одговорен работник;
 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Динамична, флексибилна, лојална личност;
 • Комуникативна, колегијална и вредна личност;
 • Способност за тимска работа.

Месечниот надоместок и подеталното утврдување на условите на работа ќе се регулираат на усно интервју со избраните кандидати!

​Вашите пријави можете да ги испратите на е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »