Магационер

Плата од 22.000 ден. до 25.000 ден.

Натусана Македонија ДОО Скопје со седиште на ул.Качанички пат 174 Визбегово, постои на пазатор од 2004 година и се занимава со продажба на лекови, додатоци на исхрана и козметика.

Работното време е од 07:00 часот до 15:00 часот.

За работата во магацин не е неопходно претходно искуство, а работата се состои од:

  • Прием на роба,
  • Редење на роба,
  • Пакивање и припрема на роба,
  • Проверка на фактури и одржување на робата.

Не се работи викенди и празници.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »