БТА Македонија - Меѓународен Аеродром Скопје

 • Објавен на 5.2019
 • ТАВ Македонија ДООЕЛ
 • Активен до 20.05.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

БТА Македонија, дел од Групацијата TAВ Аеродроми, е компанија која врши угостителски услуги  на Меѓународен Аеродром Скопје и за свои потреби објавува оглас за вработување на следните позиции:      

               

СЕРВЕР ВО КАФЕТЕРИЈА             

 • Средно образование (угостителство, туризам).
 • Со или без работно искуство
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Лојалност, чесност, одговорност и брзина во работењето
 • Одлични комуникациски вештини

 

КЕЛНЕР

 • Средно образование (угостителство, туризам).
 • Работно искуство најмалку 2 години
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Лојалност, чесност, одговорност и брзина во работењето
 • Одлични комуникациски вештини

 

ПОМОШНИК ГОТВАЧ (ЧИРАК)

 • Најмалку 3 години работно искуство во хотели и ресторани cо 4* или 5*. 
 • Средно угостителско образование
 • Лојалност, чесност, одговорност и брзина во работењето

               

САДОМИЈАЧИ 

 • Со или без работно искуство
 • Лојалност, чесност, одговорност и брзина во работењето

               

* да можат да работат во смени            

               

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената позиција, испратете ни мотивационо писмо со кратка биографија и фотографија на e-mail: hr.skopje@bta.com.tr Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе бидат селектирани за интервју.

КЛИКНИ