Фармацевт

За компанијата: GenLight е сеопфатна платформа за лабораториски анализи. Добавувачи сме за се што може да им биде потребно на лабораториите за контрола на квалитет, а истовремено имаме и акредитирана лабораторија за спроведување на сите анализи потребни за контрола на квалитет во индустријата. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • GenLight
 • Активен до 27.01.2022
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

GenLight е сеопфатна платформа за лабораториски анализи. Застапници сме на компании за лабораториски реагенси, потрошни материјали и хемикалии, а преку акредитираната лабораторија нудиме услуги за контрола на квалитет во индустрија. Заинтересирани сме за вработување на фармацевт со положен стручен испит и со Б категорија возачка дозвола на неопределено време за спроведување на следните работни задачи:

 • Продажба на реагенси, лабораториски потрошни материјали и опрема
 • Продажба на лабораториски услуги
 • Спроведување на аналитички методи во лабораторија
 • Развој на реагенси и китови
 • Верификација на методи
 • Одржување и развој на системот за контрола на квалитет

Освен тековните обврски околу продажба на производи и услуги, степенот на инволвираност  во лабораториската работа зависи од вашите афинитети. Секојдневната работа сигурно ќе опфаќа припрема на раствори, подготовка на примероци, и основно следење на системот за контрола на квалитет, со тоа што доколку сте заинтересирани нудиме можност за обука и специјализација во лабораторијата. Имаме најголем опсег на методи во Македонија, што вклучува микробиологија, класични методи на аналитичка хемија, хроматографски методи, молекуларна биологија, клеточни култури и други.   

Сите заинтересирани кандидати се добродојдени да го пратат своето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Планиран рок за вработување 01.02.2022

барај огласи за вработување » барај останати огласи »