Хигиеничар/ка

За компанијата: Хотелот "Амбасадор" се наоѓа во центарот на градот помеѓу Руската амбасада и новиот православен храм. Во негова близина (радиус од 1км) се наоѓаат повеќето државни институции. Хотелот "Амбасадор", располага... повеќе за компанијата »

Хотел *** во центарот на Скопје има потреба од:

  • Хигиеничарки,
  • Собарки и
  • Општи работници. 

Интерес за работното место може да пријавите со Ваше CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  или да се обратите на телефон 071 244 755 секој работен ден помеѓу 10 и 14 часот

Контактирани ќе бидат селектираните кандидати.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »