Електротехничар

За компанијата: ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ги застапува најпознатите технолошки брендови, при што формира стабилен ланец на набавка и испорака на материјали од електро индустријата, при што овозможува техничка поддршка и помош за нашите клиенти преку изработка на документација и тестирање. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Ескон-Инженеринг
  • Активен до 21.10.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Струмица

Активни огласи од Ескон-Инженеринг:

Техничар за слабострујни инсталации

ДПТУ ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од работници за пополнување на следниве работни позиции:

Работно место: ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР

Работни задачи:
- Изведба на јакострујни електрични инсталации (каблирање, разводни ормари, осветлување, монтажа на приклучници и прекинувачи и слично) и нивно одржување
- Монтажа на опрема и материјали за системи за автоматика
- Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:
- Минимум средно образование
- Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија
- Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
- Комуникациски вештини
- Способност за самостојна и тимска работа

На кандидатите им нудиме:

- Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
- Одлична плата и бонуси
- Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидуални, итн.)
- Можност за напредување
- Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел.: 075-736-367; 075-407-214 или да испратат CV на меил: [најави се за да го видиш е-маилот] .