Шанкер/ка

  • Објавен пред 3 недели
  • Киносенс
  • Активен до 25.02.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Киносенс Доо Скопје има потреба од проширување на својот тим, за работно место шанкер/ка во Пицеријата Pizza Place во трговскиот центар Веро Џамбо - Скопје. 
Потребнa е професионалност и желба за работа, услужливост и ведар дух, флексибилна за работа, тимски играч, со или без работно искуство. 

Сите заинтересирани можат да аплицираат на следнава e-mail adresa

[email protected]