Архитект без искуство

(преземи го огласот како слика)

ОМНИА Проект доо Битола има потреба од АРХИТЕКТ без искуство /// добредојдени се колеги/колешки кои се пред дипломирање или тукушто дипломирале.

///////Испратете CV со портфолио со професионална работа или студентски трудови на [најави се за да го видиш е-маилот]

Работното место е во БИТОЛА, со можност за работа од дома, флексибилно работно време.

Контакт: 070 395 861

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »