ѕидаро тесари

 • Објавен пред 2 месеци
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Ѕидаро-тесар   -  15 извршители  

 

Потребни квалификации:

 

 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на позиција градежен работник ѕидаро-тесар,
 • Пожелно е познавање на читање на работна  документација.

 

Личен Профил:

 • Флексибилност,
 • Одговорност и вредна личност,
 • Организираност,
 • Мотивираност и превземање на иницијатива.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk 

Контакт телефон: 071 23 88 79

КЛИКНИ