Сакате вашиот работен ден да помине низ игри и забава?

  • Објавен пред 10 месеци
  • Дримленд
  • Активен до 18.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Сакате вашиот работен ден да помине низ игри и забава?

Игротеки Дримленд поради зголемен обем на работа и проширување на дејноста имаат потреба од воспитувачки - педагози и келнерки на возраст до 30 год. за полно и скратено работно време.

КЛИКНИ