Забен техничар

ПЗУ Поп Јаневи има потреба од забен техничар.

Локација Хром

Работно време од 8ч до 16ч.

Тел. за контакт 070 278 636

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »