Менаџер за продажба-Скопје

 

 

 

Финансиското друштво Иуте Кредит Македонија, кое најбрзо и најкомфорно нуди кредити за физички лица има отворени позиции за:

Менаџер за продажба-Скопје

Успешниот менаџер за продажба треба да воспостави стратешки партнерски односи со компании за да привлечеме клиенти за нашите кредитни производи со што нашата компанија ќе биде перципирана како конкурентна и иновативна. Менаџерот за продажба ќе биде одговорeн за максимизирање на потенцијалот на нашиот тим за продажба, изработка на планови за продажба и нивно имплементирање.

 

Главни одговорности:

 • Идентификување можности за пораст на пазарот на постоечките услуги и на нови услуги во категоријата кредитни производи кај партнери низ земјава
 • Преговарање и склучување договори за соработка со нови партнери - правни субјекти, со цел да се продаваат кредитни производи
 • Спроведување на план за продажба со кој се проширува клиентската база на компанијата и се обезбедува значително присуство на пазарот
 • Организирање обуки за кадарoт од партнерските компании во врска со аплицирање, тековни и нови финансиски производи;
 • Одржување на континуирана комуникација со партнерите и грижа за нивното соодветно едуцирање и обука со цел да обезбеди услуги кои ќе креираат задоволство од услугите од компанијата.
 • Следење на процесот на работна на парнерите кои се во портфолиото и нивна неделна и месечна реализација
 • Креирање, договарање и имплементирање на промоции со партнерите
 • Обезбедување на сите потребни рекламни материјали за обележје и спроведување на промотивните настани;
 • Управување со секојдневните активности со партнерските мрежи;
 •  Подготвување извештаи за активностите;
 • Дневната активност е во најголем дел на терен и надвор од канцеларија

Потребно искуство и вештини:

 • Универзитетска диплома
 • Најмалку 3 години претходно искуство во продажба и преговори;
 • Искуство во развивање на односи со деловни партнери;
 • Страст за продажба и остварување на продажните цели;
 • Способност за комуникација,преговарање и убедување
 • Вештини за презентирање
 • Поседување на возачка дозвола и сопствено возило
 • Познавање на англиски јазик
 • Вештини за користење на– Microsoft Оffice
 • Вештини за подготвување извештаи

 

Компанијата нуди:

 • Атрактивна плата и бонуси
 • Позитивна, динамична и мотивирачка работна атмосфера
 • Можност за стручни и едукативни обуки
 • Договор за вработување на неопределено време, по 6 месеци вработување на определено време во зависност од резултатите на работењето

 

Испратете своја биографија со работно искуство и вештини на jobs@iutecredit.mk, до 17ти јули 2019

 

Вашата апликација ќе биде третирана со строга доверливост. Ќе бидат контактирани само апликантите со потесен избор. 

КЛИКНИ