ХИГИЕНИЧАРКА

  • Објавен пред 5 месеци
  • Bazaro DОО
  • Активен до 20.10.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Bazaro DОО:

Продажен персонал - ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

Поради зголемен обем на работа BAZARO вработува  3 (три) хигиеничарки за магацинот во индустриската зона Визбегово. 

Апликациите испраќајте ги на jobs@bazaro.mk со назнака „ХИГИЕНИЧАР“

КЛИКНИ