Технички/а секретар/ка

 • Објавен пред еден месец
 • ДАН-МАК ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 07.03.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Комплетно водење на архивата;
 • Грижа за набавки и водење на евиденција на трошоци;
 • Одговарање на телефонски повици и закажување на состаноци;
 • Грижа за агендата на главниот извршен директор;
 • Подготовка на извештаи;
 • Уредно водење на документацијата во согласност со имплементираните стандарди за квалитет во компанијата;
 • Комуникација со сите релевантни државни институции.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Поседување на возачка дозвола Б категорија;
 • Одлично познавање и работа со Excel
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични организациски и комуникациски способности;
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови;
 • Способност за тимска и индивидуална работа;
 • Систематичен пристап кон работењето, ориентација кон детали;
 • Иницијативност, посветеност, амбициозност;
 • Подготвеност за работа во динамична работна атмосфера.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: [email protected]

Крајниот рок за аплицирање е : 07/03/2021

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.