Обезбедувач

  • Објавен пред 8 месеци
  • Еуро Секјурити
  • Активен до 02.03.2017
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, Агенцијата за обезбедување Еуро Секјурити објавува оглас за вработување на:

ОБЕЗБЕДУВАЧ

Потребни квалификации:

- Завршено средно образование

- Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на Р.М.

- Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Личен профил:

- Способност за индивидуална и тимска работа

- Професионален одност кон работата

- Одговорност и способност за организација

- Позитивен став и енергичност

Доколку ги исполнувате наведените барања и работниот ангажман, Ве молиме пратете ја Вашата Професионална Биографија ( CV ) на e-mail  euroobezbeduvanje@yahoo.com, или можете лично да поднесете апликација во седиштето на Еуро Секјурити , на адреса ул: 29-ти Ноември бр. 42-2/19, Скопје. Контакт телефон за повеќе информации: 075/435-010

КЛИКНИ