Соработници

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 28.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Куманово

ОГЛАС

 

Новоотворено претставништво во Куманово има потреба од нови соработници на различни позиции според стандардите на водечка интернационална компанијата која има 26 години традиција на македонскиот пазар .

Потребни услови :

 • Завршено минимум ССС
 • Да поседува комуникациски вештини
 • Желба за постојано усовршување во работата
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Фирмата нуди :

 • Комплетна обука
 • Стартна плата  + бонуси
 • Можност за напредување

Заинтересираните кандидати да испратат CV на следниот e- mail : vrabotuvanje.ku@gmail.com 

Или јавете се на 071 / 330 – 749 секој работен ден од 9:30 – 19:00 часот

Интервју задолжително

КЛИКНИ