Медицински Преставник

 • Објавен пред 7 месеци
 • Демах Нова
 • Активен до 18.08.2018
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

 Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

3 стручни соработници (медицински претставници) за територија на Р. Македонија:

Потребни квалификации:

 • високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),
 • активно познавање на англиски јазик,
 • одлично познавање на MS Office,
 • положен возачки испит (Б категорија).

Вештини и способности:

 • одлични комуникатори, аналитичари и организатори,
 • стручност и елоквентност, енергичност,
 • претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга,
 • справување со работа под притисок, исполнување таргети,
 • задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

Нудиме:

 • работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

Одговорности:

 • презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: career@demaxnova.com

Огласот трае до 21.08.2018 година

КЛИКНИ