Електричар - електротехничар (енергетичар)

 • Објавен пред една недела
 • ДГТ Жикол
 • Активен до 02.12.2020
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Електричар - електротехничар  ( енергетичар ) 5 извршители

 

Потребни квалификации:

 • Со или без работно искуство,
 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,
 • Предност имаат кандидатите кои имаат познавање од читање на електро шеми.

Личен Профил:

 • Флексибилност
 • Одговорна и вредна личност
 • Организираност
 • Мотивираност и иницијативност

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

anastasija.ristevska@zikol.com.mk  контакт телефон 071/221-056

КЛИКНИ