Возач на камион

Компанијата Мегатехна ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на лице за позицијата Возач на камион.

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Поседување на возачка дозвола Ц категорија
  • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
  • Познавања од машинство и возила

Одговорности и задачи:

  • Oдговорност кон работата
  • Способност за работа во тим

Наши обврски:

  • Обука на кандидатот

Доколку се препознавате во нашите барања, сте решителен и одговорен човек,  пријаветесе со точна назнака за кое работно место конкурирате. Испратете CV  на нашата e-mail адреса [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »