Шанкери-Келенрки

Кафе бар Еспресо Хаус во ТЦ Бисер поради зголемен обем на работа има потреба од персонал за работа за работна позиција: шанкер/ка и келенер/ка. Потребни се 4 лица. Сите заинтересирани нека не контактираат на телефонскиот број 077/734-357.

КЛИКНИ