Магационер

(преземи го огласот во Word)

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

ПОМОШНИК НА МАГАЦИОНЕРСКОПЈЕ

Потребни квалификации и знаења:

  • Образование: ССС
  • Со или без работно исксутво
  • Работа со компјутери: основно познавање на MS office пакет

Главни обврски и одговорности на позицијата:

  • Прием на роба: истовар, сортирање, лепење на декларации, складирање;
  • Обезбедување на бараните артикли за продажни асистенти
  • Одржување на магационот во состојба која е пропишана со процедури

Личен профил:

  • Трудољубивост
  • Лојалност и посветеност
  • Способност за работа под притисок и во кратки рокови,
  • Мотивација за работа во тим.

Кандидатите кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил, ги покануваме да аплицираат. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на маил до 15.9.2021. година: kariera@sportvision.mk со назнака “Помошник на магационер”.