Комерцијалист

 • Објавен пред 8 месеци
 • Белина Дооел Илинден
 • Активен до 27.10.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Белина Дооел Илинден:

Возач / Доставувач

Белина, има потреба од:

Комерцијалист

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС,
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Одговорности и работни задачи:

 • Воспоставување на контакти со клиенти, со цел остварување на продажба,
 • Изработка на потребна документација,
 • Планирање и организирање на продажните активности,
 • Прием на нарачки и дистрибуција на производи,
 • Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување на истата.

Вашата професионална биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: belinanikolovski@belina.com.mk

КЛИКНИ