Менаџер за продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • ДТУ Њу Ејџ Компани
 • Активен до 26.01.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Прилеп

New Age Company нуди новоотворено работно место за кандидат/ка со добри комуникациски вештини, кој/а ќе се приклучи во нашиот тим. Ако имате минимално искуство во продажба или презентирање и барате нов предизвик, ние би сакале да Ве запознаеме. Би било добро да сте тип на човек кој лесно комуницира и се изразува, и секогаш зрачи со позитивна енергија.

 

МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБАОпис на работно место и одговорности:

 • Учење и усовршување на претходно напишан текст во координација со ментор назначен од компанијата,
 • Одржување на претходно договорени јавни презентации во елитни хотели на територија на Р. Македонија.


Потребни квалификации:

 • Желба за нов предизвик, ново знаење и љубопитност,
 • Одлични комуникациски, презентациски и аналитички способности,
 • Уреден,
 • Одговорен,
 • Услужлив,
 • Позитивен,
 • Тимски играч на кого задоволството на клиентите ќе му биде примарна цел.


Ако ова Ви звучи интересно, верувате во себе, имате самодоверба и полни сте со ентузијазам за подобрување на нашиот тим, испратете го твоето CV,  заедно со детално и прецизно објаснување зошто сметате дека Би биле добри во оваа работа на: newage.hr.de@gmail.com  најдоцна до 15.02.2018.


Некомплетните пријави нема да бидат разгледани.
Само одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју. 


Со почит,
Тимот на New Age

КЛИКНИ