HARDWARE SPECIALIST

  • Објавен пред 8 месеци
  • ГеоНет
  • Активен до 11.10.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Hardware specialist

  • Искуство и знаење во областа со GPS и GSM технологијата,
  • Креирање конфигурации на GPS/GSM уреди според потребите на клиентите,
  • Програмирање и конфигурација на хардверските уреди,
  • Дијагностика и решавање на проблематични ситуации околу опремата,
  • Одлично познавање на Англиски јазик.

Детали на: www.gps.mk/career аплицирај на Jobs GeoNet

КЛИКНИ