ДЕМА ИН ДООЕЛ: Помошник на возач во комбе

Помошник на возач во комбе

За компанијата: -Увоз и трговија на големо и мало,со производи за комунална хигиена. -Собирање и транспорт на отпад од пакување повеќе за компанијата »
  • Се бара Помошник на возач во комбе 
  • Потребна е возачка дозвола за Б категорија
  • Работно време 40 работни саати неделно
  • Работно време само прва смена 
  • Собирање и транспорт на отпад од пакување од институции,и дистрибуција на комунална опрема
  • Тел.: +389 2 61 51 778 
    e mail: [најави се за да го видиш е-маилот]
  • http://www.profismk.com

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »