ТРЕЈД МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

(преземи го огласот во Word)

АВТ ИНТЕРНАТИОНАЛ доо Скопје, фирма која е главен увозник и диструбутер на светски познати брендови , за потребите за светски познатиот бренд „Colgate Palmolive„  има потреба од вработување на:

ТРЕЈД МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

Потребни компетенции и квалификации:

 • Универзитетско образование (Економија, Бизнис администрација, Маркетинг или некоја сродна наука ќе се смета за предност)
 • Поседување на работно искуство на слична позиција или во маркетинг агенција ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик 
 • Познавање на MS Office
 • Насоченост кон постигнување на резултати, тимско работење, лојалност, желба за континуиран развој, учење и стекнување нови искуства 
 • Возачка дозвола Б категорија.

Специфични задачи и одговорности на работната позиција:

 • Нарачка на промотивен материја во координација со маркетинг агенција и преставништвото на Colgate-Palmolive
 • Следење на состојба и менџирање на промотивниот материјал (од нарачка до реализација)
 • Координација со продажниот тим и следење на егзекуција на промоциите
 • Организирање и имплементирање на промотивни настани – in and out of store настани
 • Организирање на промоции со промо тимови: едукација, имплеменатција и мерење на резултатите
 • Комуникација со печатени медиуми за објави на промо активности: реклами, ПР тесктови, ФБ објави
 • Подготовка на извештаи и анализи на продажба

Ние ви нудиме:

 • Работа во динамична и развојна средина
 • Можност за развивање и континуирано усовршување

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи испратете ја Вашата кратка биографија на македонски и англиски јазик на e-mail: oglas@awt.mk, со назнака за „ТРЕЈД МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ “ најдоцна до 19.01.2019

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

КЛИКНИ