БАРАМЕ РАБОТНИК СО ПОЗНАВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИКА

  • Објавен пред 11 месеци
  • Гранитерм инженеринг
  • Активен до 15.11.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Бараме работник со основно познавање на електрика. 

Плата 15.000 - 30.000ден.

Контакт: 071 222 269 Кире

КЛИКНИ