Графички работници

  • Објавен пред 2 недели
  • Флексо Принт ДКБ
  • Активен до 09.04.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Кавадарци

Се бараат графички работници за работа во погон во Печатница на графички машини.
Предност имаат оние со познавање на графички машини.
Можност за вработување со и без работно искуство.
Пробен платен период со можност за постојано вработување.

Контакт: 070/376-750
[email protected]