Возач на цистерна

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Возач на цистерна. Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  1. Возачка дозвола, E категорија,
  2. Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  3. Дигитална картица,
  4. АДР картичка за цистерна

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на [email protected],