FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Келнер со искуство

  • Објавен пред 6 дена
  • CoffeeFactory
  • Активен до 29.03.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Coffee Factory , професионална кафетерија во центарот на Скопје ,има потреба од келнери со искуство.

Контакт телефон 070329946

КЛИКНИ