Адвокатски приправник

Адвокатско друштво Богданов и Богданов од Скопје има потреба од 

  • Адвокатски приправник

Покрај квалификациите потребни за наведените работни позиции , потребно е солидно познавање на англиски јазик.

Сите заинтересирани кандидати да испратат своја биографија на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »