Машински инженер

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 16.11.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Мотиви, во името на својот клиент објавува оглас за:

 

Машински инженер / техничар 

 

Работна позиција:

 • Конструктор во производство на опрема за вентилација и климатизација.

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

 • Завршено ВСС или ССС, 
 • Познавање Англиски јазик, (познавање Германски ќе се смета за предност), 
 • Познавање на Inventor и AutoCad, за цртање во 2D и 3D, 
 • Поседување на Б категорија возачка дозвола,
 • Работно искуство во областа на конструирање и дизајн на производи и опрема. 

 

Останати вештини:

 • Самоиницијативност,
 • Идеи,
 • Лојалност,
 • Посветеност,
 • Почитување и завршување на задачите во зададените рокови 

 

Претходни работни искуства во исти или слични компании ќе се сметаат како голема предност.

Вашето CV испратете го на емаил: kariera@motivi.mk

На одбраните кандидати ќе им биде понудена можност за стално вработување, сигурна плата и други можности за развој.
Само селектирани кандидати кои ќе ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат контактирани. 

КЛИКНИ