ЛОГИСТИКА

  • Објавен пред 9 месеци
  • Bazaro DОО
  • Активен до 20.10.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Имате желба да учите, да се надоградите, вредни сте и спремни да понудите врвна услуга?

Позиција:

20  работници за сектор логиситка во BAZARO.

Потребни квалификации:

  • CCC средно образование, 
  • Пожелно е искуство на иста или слична позиција.

Ние сме секогаш во потрага по квалитетен персонал.

Апликациите испраќајте ги на jobs@bazaro.mk со назнака „ЛОГИСТИКА“

КЛИКНИ