Еко Стил: Мајстор

ДООЕЛ Еко Стил Струмица има потреба од мајстор/столар со работно искуство во областа на обработка на плочест мебел.

Сите заинтересирани кандидати може да достават пријава СV на е-маил адреса: ekostil@t.mk 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • oсновно познавање и ракување со рачен и електричен алат за дрвна индустрија
  • работно искуство во дрвна индустрија
  • лојалност, чесност, способност за тимска работа

ТЕЛЕФОН: 070/214-508

 

КЛИКНИ