ВИЉУШКАРИСТ

 • Објавен пред 3 недели
 • Мотиви
 • Активен до 27.05.2020
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

КУВАР - САЛАТЕРИ - Келнер/ки - БАРМЕН

Приватна агенција за вработување МОТИВИ, за свој клиент, градежна компанија од Скопје, објавува оглас за вработување на 4 ВИЉУШКАРИСТИ - за магацин

 

Одговорности:

 • Товар и истовар на возило за транспорт
 • Складирање на стока
 • Одржување на ред и организираност во магацинскиот простор

 

Квалификации

 • Завршено средно образование
 • Најмалку 1 година претходно работно искуство со управување на виљушкар и магацинско работење
 • Лиценца за работа со виљушкар ќе се смета за предност

 

Понуда

 • Нето плата 20,000 до 22,0000 нето (зависно од искуство)
 • Работно време 40 часа неделно
 • Работа во смени, од понеделник до петок
  • Прва смена 08.00 – 16.00
  • Втора смена 13.00 – 21.00
 • Годишен одмор и К15
 • Нема обезбедено превоз и храна, релација Скопје - Петровец

 

Кандидатите кои ги исполнуваат критериумите треба да аплицираат на kariera@motivi.mk . Крајниот рок за аплицирање е 27.05.2020. Само најдобрите кандидати ќе бидат контактирани за следната фаза на селекција.

 

КЛИКНИ