Медицински претставник

За компанијата: Фармацевтска компанија која се занимава со продажба на Дермокозметика и Медицински помагала.Присутна на пазарот од 2012 година и воедно застапник на Istituto Ganassini Милано Италија и на Epsilon Health Грција. повеќе за компанијата »

Компанијата Солвис е ексклузивен увозник на програмата на реномираниот производител на Дермокозметика Istituto Ganassini S.p.A Di Richerche Biochimiche Милано Италија и ексклузивен увозник на портфолиото на компанијата Epsilon Health од Грција. Во Македонија присутна од 2012 година. Моментално го прошируваме својот и вработуваме: MЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК 

Доколку поседувате:

 • Диплома за завршен факултет за фармација, медицина, стоматолгија
 • Одлично познавање на  англиски јазик
 • Познавање на Microsoft Office
 • Способност за работа во динамична средина
 • Одлични презентациски и организациски вештини

Предност ќе имаат кандидати кои имаат искуство во:

 • Претходно искуство како медицински преставник за продажба
 • Стратегии за развој на маркетинг
 • Искуство во позиционирање на производи
 • Познавање на фармацевтската регулатива

Вашата улога во тимот:

 • Спроведување дневни посети и обуки на доктори, фармацевти за употреба и продажба на производите од палетата на Солвис;
 • Присуство  на настани и конференции;
 • Градење на односи со фармацевти, доктори и клучни клиенти;
 • Создавајте нови продажни потенцијали и нови клиенти;
 • Едуцирање на фармацевти и доктори  за придобивките од производите од палетата на Солвис;
 • Работа на терен на територија на цела држава

Што нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера, учество на конгреси, програми за обуки дообразување и можност за стекнување на нови знаења.
 • Покрај основната плата, нудиме и атрактивна бонус програма, службено возило и други можности за развој и напредок во кариерата.

КАНДИДАТИТЕ ДА БИДАТ СО ПОСТОЈАНО МЕСТО НА ЖИВЕЕЊЕ ВО СКОПЈЕ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »