Комерцијалист/ка

За компанијата: Инекс е лиценцирана туристичка агенција со A лиценца, членка на IATA (the International Air Transport Association), како и членка на BSP Македонија. Агенцијата Инекс како самостоен субјект е основана... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Инекс дооел
  • Активен до 02.02.2023
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Веб: inex.com.mk
  • Facebook: inexmk

Туристичка агенција вработува: Комерцијалист/кa


Потребни квалификации:

  • Активно познавање на англиски јазик
  • Познавање на Microsoft Office и Internet


Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »