возач Ц и Е категотија

  • Објавен пред една недела
  • ЕССЕ ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 11.07.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Позиција:

Возач на камион со Ц и Е категорија

Наши барања:

  • Возачка дозвола со Ц и Е категорија  
  • Сертификат за учество во меѓународен патен сообраќај
  • Трудољубивост и доверливост
  • Мотивација за работа во тим
  • Минимум 3 год.раб.искуство  

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик на info@esse.mk

КЛИКНИ