Електротехничари и електроинсталатери

  • Објавен пред 5 месеци
  • BENNING PSAM DOO
  • Активен до 21.11.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Компанијата БЕННИНГ ПСАМ има потреба за вработување на неколку електротехничари/електроинсталатeри со работно и без работно искуство. Pаботата се изведува делумно во работилница а делумнона објекти во Скопје и Македонија.

Вработување веднаш со кандидати  кои ке аплицираат  а по успешно завршен разговор со одговорно лице во компанијата.

заинтересираните да се јават на

Контакт тел 02/3052-760  или пратат меил на

contact@benning-psam.com.mk

 

КЛИКНИ