Генерален менаџер

Бараме искусен менаџер со високо образование за вработување на неопределено време, во новоотворени и ексклузивни простории (салон за убавина) во строгиот центар на Скопје со висока и многу мотивирачка месечна плата, со дополнителни бонуси за ефикасно и одговорно работење, согласно Законот за работни односи. Кандидатите да ја испратат својата биографија на електронска пошта, по што ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ