Психолог

За компанијата: Феникс е ланец на старски домови чија историја е од богат размер, првиот старски дом е основан во 2002 година во тешки услови и под друг назив кој што по неколкуте променети локации и борбата како и стремежот... повеќе за компанијата »

Феникс- домови за стари лица има отворено работна позиција-психолог.

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија на mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

или на тел.број.078382591, секој работен ден од 09h -15h